Fotózás

Siblings

Princesses of the Abbey – A kolostor hercegnői

Nagyon sok munka és készülődés előzte meg ezt a fotózást. Mindenképpen szerettem volna Bálint Sára menyasszonyi ruháiban fotózni, de az egész kisfilm és fotózás témája nem az esküvő volt. A közös művészkedésben Ujj Enikő fotós és Rajó Zita sminkes volt a segítségemre.

Az alcímből lehet következtetni, hogy a történet hercegnőkről szól, akiknek vágya kiszabadulni a kolostorból, szimbolizálva a 2020-as év bezártságát és kényszerhelyzetét.
A margitszigeti kolostor és a szintén itt található Japánkert helyszíne tökéletes volt az általam megálmodott fine art stílusú fotózáshoz.
A vadszőlő mély zöld színe kiemelte a ruhák csipkés felsőrészét, csodás szabásvonalát, valamint a lányok szépségét.
Kérdésetekre a válasz - azaz, hogy kiszabadulnak e hercegnőink a kolostorból – kiderül Pintér Tamás által megkomponált videóból.

Fotó: Ujj Enikő
Smink:Rajó Zita
Ruha: Bálint Sára
Videó: Pintér Tamás
Haj-Styling: Négyesi Emilia
Modellek: Honti Heni, Nagy Barbara

Take a walk on a bride side, avagy betonban férjhez menni

Nagyon izgalmasnak ígérkezett ez a fotózás, mivel a WOM design megalkotóját személyesen is jól ismerem. Hiszem, hogy a magyar kézműves termékek nemcsak itthon kis hazánkban, hanem világszerte hozzá tudnak tenni a kézműves ipar színesebbé tételéhez.

A projekt fontos szempontja, hogy az esküvő szó megjelenése ne legyen egyenlő az árak duplázásával. A kampány célja, hogy alternatív megoldást kínáljon esküvői ékszer témában.

Ékszer: WOM
Fotó: Hunyadi Nóra - noritaphotography.com
Haj:Négyesi Emilia
Smink:Pető Betti
Ruha: Bálint Sára
Modellek: Farkas Amata, Berényi Tekla

Diana

Átváltoztatjuk

Személyes kedvencem volt ez a fotózás, hiszen modellünk Dia már évek óta vendégem is. Hihetetlen profizmussal állt civilként a kamera és fényképezőgép előtt.

Hiszem azt, hogy egy ilyen fotózáson minden hölgy meg tudja mutatni igazi arcát, ehhez csupán egy kis segítség kell. L'oreal Professionel termékek használatával készítettem el Dia Pixie frizuráját és ahogyan a képeken is láthatjátok Farkas Csaba fotós ismét remekelt.

Szalonfotózás az átváltozás jegyében

Franciás hangulatú frizurát álmodtam meg és készítettem el modellemnek, akit Dragán-Nagy Réka sminkje igazi Párizsi hölggyé varázsolt. Úgy érzem Farkas Csaba fotós több ízben is elkapta azokat a pillanatokat, melyekben sikerült modellünk legszebb és legelőnyösebb arcát fotóznunk.

Urban Vultures

Urban Vultures fotózáson volt szerencsém a kiváló divatfotóssal, Zsólyomi Norberttel, az ország egyik legjobb mester sminkesével, Véger Fibivel együtt dolgoznom. Ezen a fotózáson fodrászként alkothattam, valamint Szeglet Orsolya mellett modellként is helyt kellett állnom. Győri Anna stylist megálmodta és mi megvalósítottunk.

Fotó: Zsólyómi Norbert
Smink: MUA Véger Fibi