Együttműködés

Munkám során nagyon sok vendégem érdeklődik, hogy tudok-e nekik ajánlani például masszőrt vagy fotóst. Ebből kiindulva ez a menüpont azért született, hogy az én általam preferált és jó szívvel ajánlott szakembereket- és / vagy szolgáltatásokat, termékeket meg tudjátok ismerni.

Ha Designer/ Kezdő Designer vagy és szeretnél egy közös fotózást Velem és az ötleteimmel, keress meg bátran emailben. Nyitott vagyok a közös művészkedésre, akár TFCD alapon is :)

Simon Boglárka személyi edző

Simon Boglárka

Személyi edző

Boglárka segítsége mellett biztos, hogy fittebb, karcsúbb leszel. Igaz én elfogult vagyok, mivel Bogi az egyik legjobb barátnőm, de szaktudása nem vitatható. Semmelweis Egyetemen végzett, majd elvégezte IWI személyi edző tanfolyamot. 2020-ban nyitotta meg exklúzív fittness termét, ahol gyógytornász kollegákkal dolgozik együtt, és külön teremben privát edzéseket tart.

Kaszás Bence profi fotós

Kaszás Bence

Profi fotós

Bencével már 10 éve dolgozom együtt, gyönyörű műtermi fotókat készített már több ízben rólam. Nagy létszámú esküvőkhöz és stúdió munkákhoz bárkinek ajánlom. Kreatív, türelmes és nagyon korrekt fotós.

Rajó Zita sminkes

Rajó Zita

Make-up artist

Zita nagyon tehetséges és kreatív sminkes, akivel volt szerencsém egy közös projekten együtt dolgozni. Páll Adrienn mestersminkes tanítványa, akinek a neve garanciát jelent a szakmában. Nyugodt szívvel ajánlom akár fotózásról, esküvőről, vagy más különleges alkalomról legyen szó.

Ujj Enikő hobbifotós

Ujj Enikő

Hobbifotós

Enikő készítette szalonom hangulatfotóit. Igazán kreatív és kedves szakember, bátran ajánlom őt, kisebb esküvőkhöz, üzletfotózáshoz vagy ha szeretnál pár jóminőségű fotót magadról, gyermekeidről.

Mentes Süti

Amennyiben glutén-, cukor-, laktózmentes süteményre vágynál, ami tényleg szívvel-lélekkel készül, és ízletes is, akkor szeretettel ajánlom Barbara mentes sütijeit. Választhatsz pohárkrémek, torták és kimért sütemények közül.

Szabó-Princz Orsolya coach

Szabó-Princz Orsolya

Life- és Business Coach
Életmód tanácsadó

Ha a lelkedet is szeretnéd szépíteni, akkor ajánlom neked Orsit. Nézd meg honlapját, és ismerd meg Őt jobban!