Szín- és stílustanácsadás

Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád.

Giorgio Armani

Fotó: Kaszás Bence

Színtanácsadás

A színtípus megállapításához Rossella Migliaccio teljes szettjét használom (kendők, arckeretek, arcforma megállapítása, rúzspaletta) egyes darabjai segítséget nyújtanak a sminktanácsadásban is. .

Újdonság, hogy a színcsoport megállapításához használt arckereteket kiegészítettem Anna Maria Lamanna által készített keretekkel (tavasz, nyár, ősz, tél), plusz két kontraszt szettet is használok tőle. Így még tökéletesebb lesz az eredmény.

Winter type outfit by Emilia Négyesi
Winter type outfit by Emilia Négyesi

Személy szerint tél típus vagyok, ami elégedettséggel tölt el, hiszen pont a tél színcsoport színeihez vonzódom igazán. Be kell, hogy valljam nem hordok túl sok színes ruhát, de az, hogy tudatosan használom színeimet, leegyszerűsíti vásárlásaimat, segít feldobni hangulatomat vagy megerősíti önbizalmamat egy-egy fontos eseményen vagy élethelyzetben.

De!

Mi a teendő abban az esetben, ha érzelmileg teljesen más színcsoport színeihez vonzódunk, mint például én, aki előszeretettel hord nyár rózsaszínt, vagy ősz kekit?

Picikét csalunk arc közelben kiegészítőkkel (sál, nyaklánc), máshogyan sminkelünk, megtaláljuk a neked legelőnyösebb piros, pink vagy korall színű rúzst. Tehát lehetséges a kompromisszum, de alapvetően ehhez egy magabiztos színismeret szükséges,hiszen törekednünk kell arra, hogy a jó és a jobb ányalat mellett a legjobbat válasszuk!

Igen kedves, leendő vendégem, még akkor is, ha most még nem szeretsz sminkelni, öltözködni, vásárolni, de kész vagy a változásra, akkor elkezdhetjük a közös munkát: egy teljes arculattervezést. Megtanítalak használni színeidet, de nem egy sablonos, színtanácsadó módszerrel, hanem egyéni stílusommal, tapasztalatommal, empátiámmal és nőiességemmel ötvözve.

Hajszín/frizura tanácsadást, valamint az 5 perc napi rutinsmink elkészítését a színtanácsadás ára tartalmazza.

Off-white

Piszkosfehér, mind a női, mind a férfi divatban erőteljesen jelen van
Geometrikus formákkal lehet egyedivé tenni

Off white

Stílustanácsadás

Mottóm - Soha nem lesz második esélyünk az első benyomásra.

Többek között ezért is érdemes személyi stylist szolgátatást igénybe vennie azon kedves leendő ügyfeleimnek, akik úgy érzik még nem, vagy csak kevésbé találtak rá stílusukra. 2003 óta foglalkozom emberekkel és szépítem meg őket, volt szerencsém Milánóban élni és modellkedni, itthon fodrászként számtalan fotózáson dolgoztam, ezért is döntöttem úgy, hogy bővítem szakmai tudásomat és elvégeztem egy személyi stylist tanfolyamot.

  • Testalkat elemzéssel kezdünk, átbeszéljük az alap ruhatárnak mit kell tartalmaznia és azt is, hogy Neked mi áll jól (milyen hosszú legyen a szoknya, milyen az előnyös farmer stb.)
  • Dress code összegzése, smart casual, business casual, black tie és white tie közötti különbség, hogyan válassz ruhadarabot esküvőre, azaz mit illik és mit nem
  • Arcforma elemzés segít a megfelelő szemüveg/napszemüveg kiválasztásában, Rossella Migliaccio (egyik legelismertebb olasz stylist) által tervezett sablonokat használom

Nálam a stílustanácsadás nem arról szól, hogy más legyél én azt szeretném elérni, hogy önmagad legyél, de mindenképpen vonzóbb „csomagolásban”.

Árak és egyéb részletek miatt írj nekem emailt és amíg nem találkozunk olvass bele blog bejegyzésembe.

Négyesi Emilia stílustanácsadás

Personal shopping

Nincs mit felvennem!" - a klasszikus mondat, amely minden nő szájából elhangzott már úgy, hogy mindeközben tele van a szekrénye ruhákkal.

Ugye Te is jártál már hasonló helyzetben? Sok esetben mi nők érzelmeinkre hagyatkozva nem vagyunk tudatos vásárlók, a leárazások alkalmával számtalan olyan ruhát vagyunk képesek megvenni, amit sosem hordunk, vagy csak egyszer veszünk fel, majd a szekrény mélyéről előhalászva öt év múlva konstatáljuk, hogy az a szett már divatjamúlt. Véleményem szerint ez a nagybetűs pénzkidobás.

Árakért és további részletekért írj nekem emailt és egyeztetük.

Tippek alapruhadarabok kiválasztásához a tudatos vásárlás jegyében:

  • újból megvennéd
  • tökéletesen kényelmes viselet
  • szinte mindenhez passzol a színe
  • „nemmegykiadivatból”

pl.: blézer, kis fekete ruha, fehér blúz, ballon kabát

Mindenki tudhat elbűvölően felöltözni egy különleges alkalomra vagy eseményre, de a mindennapi sikkes öltözködés lesz az, ami igazán megával ragadó.

Négyesi Emilia