Oktatás

A tudás hatalom

Francis Bacon

Egyéni oktatás részleteihez görgess lejjebb!

Bob / Pixie / Layered

Speciális tanfolyam egy forma kialakítására

Bob, pixie, layered hajvágás

15 éves szakmai tapasztalatom - fodrászok továbbképzése és oktatása - alatt a leginkább felmerülő probléma az volt, hogy bizonyos formákat nem tudnak vagy nem mernek kialakítani a hiányos szakmai ismereteik miatt. Ha Te csak a bob (egy hossz/átmenetes) vagy csak a rövid (klasszikus vagy pixie) frizurát szeretnéd tőlem Tigi hajvágási stílusban megtanulni, akkor neked ez a továbbképzés lesz a legjobb választás. Modellt NEM tudok biztosítani, saját eszközökkel dolgozol.

Gyakorlott fodrászoknak is ajánlom ezt az okleveles tanfolyamot, inkább egyéni oktatási formában, de természetesen kezdőket csoportos oktatás keretein belül is vállalok. Maximum létszám 3 fő. A tanfolyam időtartama 2 - 2,5 óra, szünet nélkül!

Bob vagy rövid hajvágás step by step továbbképzés ára

2 fő esetén 30.000 Ft/fő
1 fő esetén 40.000 Ft/fő

3 vagy több fő esetén kiszállás is lehetséges, kérj emailben árajánlatot

Jelentkezés: negyesiemy@gmail.com

Alkalmi frizura

Kezdő kurzus

Alkalmi frizura tanfolyam

Ha nem tanultad meg vagy még sosem tanították, hogy hogyan kell tupírozni, szépen besütni, feltűzni a hajat, kialakítani egy kontyot. Ha azt sem tudod, hogy mivel, hogyan, de azt már tudod, hogy miért, akkor ez a kezdő kurzus lesz az első lépés, hogy a jövőben Te is konty mester legyél!

Sminkeseknek is ajánlom, ha ballagási, menyasszonyi smink mellé plusz szolgáltatásként a frizura készítésével szeretnéd bevételed növelni.

Tematika

(2 frizura kialakítása elmélettel)

Hajsütés, tupírozás, feltűzés (half up do), balance kialakítása, lazán feltűzött tarkó konty (updo). Modellt NEM tudok biztosítani, de eszközöket igen! Az okleveles kurzus, időtartama 4 - 4,5 óra 2x10 perc szünettel.

Négyesi Emilia

Árak

2 fő esetén 40.000 Ft/fő
1 fő esetén 60.000 Ft/fő

3 vagy több fő esetén kiszállás is lehetséges, kérj emailben árajánlatot

Jelentkezés: negyesiemy@gmail.com

Amennyiben régóta dolgozol fodrászként és megvan az alaptudásod, de nem nálam végezted el az alap kurzust, akkor a haladó kurzus nem végezhető el. Helyette külön személyre szabott tanfolyamot tudok Neked tartani, az okleveleden az alábbi szöveg fog szerepelni: "Konty alkalmi frizura tanfolyamot elvégezte"

Alkalmi frizura

Haladó kurzus

Alkalmi frizura haladó tanfolyam

Már ismered az alapokat vagy a kezdő kurzusomon részt vettél és szeretnéd a már meglévő tudásodat elmélyíteni. Szeretnél 2-3 izgalmas, gyorsan elkészíthető kontyot kialakítani, szeretnél fotózásokon dolgozni és megtanulni a 'hollywood waves' technikát vagy éppen a letisztult banán konty kialakítása érdekel, akkor az okleveles haladó kurzus lesz a megfelelő továbbképzés számodra.

A kurzus alatt 3 frizurát készítünk el egyéni kívánság alapján, modellt NEM tudok biztosítani, de eszközöket igen! A tanfolyam időtartama 4 - 4,5 óra 2x10 perc szünettel.

Csak egyéni oktatás lehetséges!

Árak

1 fő 50.000 Ft/fő

Jelentkezés: negyesiemy@gmail.com

Konty oktatás közben

Konty oktatás közben

Szabó Imrével

Szabó Imrével

Rövid hajvágás tanfolyam

Rövid hajvágás tanfolyam