Rólam és a Brandről

Bemutatkozás - Classy and Dressy by Emilia Négyesi

Köszöntelek honlapomon, engedd meg, hogy bemutatkozzam:

Négyesi Emiliának hívnak, Budapesten születtem, 2003-óta dolgozom fodrászként.

Mindig is érdekelt a divat, különösképpen az emberek megszépítése. Olyan szakmát választottam, amivel amellett, hogy a hobbim, művészi énemet is nap, mint nap ki tudom bontakoztatni. Szerencsém volt belekóstolni a modellkedés világába (dolgoztam itthon és Milánóban is), nem véletlenül szeretek fotózásokon dolgozni, de most már csak fodrászként. Angolul folyékonyan beszélek, olaszul társalgási szinten, munkám mellett a rajz/festészet és a nagy séták Dorka kutyusommal kapcsolnak ki igazán. Ha szeretnéd Őt megismerni, görgess lejjebb.

A mai rohanó világban sajnos a belső értékek háttérbe szorultak, de ne feledjük el, hogy nem a személyiségünket veszik észre először, a siker kulcsa - a tudás-mellett - a jó megjelenés, az ápolt külső és természetesen a hozzánk illő frizura is. Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy arcformádhoz, bőrszínedhez mi állna jól, vagy nagyon tetszik egy hajszín/fazon, de még hezitálsz, akkor látogass el szalonunkba és segítek Neked ebben egy konzultáció során.

Szabó Imre mesterfodrásztól tanultam az alapokat, fodrászként is hosszú éveken át dolgoztunk együtt. Mesterem neve garancia a szakmában, hiszen több ezer fodrászt oktatott ebben az országban. A jó alap elengedhetetlen, viszont a folytonos tanulás is része az életemnek Sasson, Tigi, Tony&Guy, Sacco dvd-k, tanfolyamok segítenek nekem ebben.

Véleményem szerint a legfontosabb, hogy elsősorban szeresd azt, amit csinálsz, hiszen csak akkor vagy hiteles és professzionális. Amennyiben fodrász szakember vagy és szeretnéd fejleszteni a már meglévő tudásod, akkor a négyesiemy Academy nagy segítségedre lehet ebben. Oktató videóimon keresztül tanulhatsz vagy személyre szabott oktatáson vehetsz részt, de természetesen több modul közül választhatsz.

2019-ben nyitottam meg saját szalonomat, amely Újlipótvárosban található. Mivel itt nőttem fel nekem külön nagy boldogság, hogy itt kezdhettem el saját vállalkozásomat, ahol immáron nemcsak fodrászként, hanem Személyi stylist, stílus- és színtanácsadóként is dolgozom.

A Personal Stylist képzést a Central Média Akadémián végeztem el, tanáraim Horkai Nóra és Benkő Judit voltak, akik Magyarországon elsőként kezdtek el stylistként dolgozni, valamint évtizedek óta a Nők Lapja oszlopos tagjai.

Bemutatkozás - Classy and Dressy by Emilia Négyesi

Fotó: Kaszás Bence

Szín-és Stílustanácsadó mentorom Tarcsay Mária színdinamikai szakmérnök volt, külön élmény volt vele a közös munka, tanulás és fejlődés, hiszen nemcsak szakmájában kiemelkedő, de értékes embert is megismerhettem benne.

Honlapomon részletes leírást találsz arról, hogy melyik szolgáltatás mit tartalmaz, remélem hamarosan Neked is segíthetek, hogy a legmegfelelőbb színeket válaszd vásárlásaid során és ezzel magabiztosabbá válj mindennapjaidban.

Szakmai tapasztalatom széleskörű mind a szalonmunka, mind a külsős munkák (magazin fotózások, forgatások, esküvői frizura) terén. Referencia munkáimat megnézheted itt a honlapomon, ha szeretnél velem dolgozni kérlek írj emailt és megbeszéljük a részleteket.

Köszönöm, hogy elolvastad bemutatkozásomat, remélem hamarosan találkozunk, de addig is ne feledd, hogy semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.

Négyesi Emilia

Dorka

Remélem, aki ezeket a sorokat olvassa, ugyanolyan nagy állatbarát, mint az anyukám.

Három hónapos koromban fogadott örökbe Emilia. Nagyon szeretek játszani és általában hétfőn és pénteken velem is találkozhatsz az üzletben, biztos vagyok benne, hogy mosolyt fogok csalni az arcodra.

"A kutyák valamiképpen segítenek megélni a jelen pillanatot. Ha velük foglalkozunk, nem aggódunk sem a múlt, sem a jövő miatt, nem vágyunk semmire, megszáll minket a nyugalom, s felismerhetjük létünk igazi valóságát."

Dyson Supersonic

Prémium minőség és csúcstechnológia

A Dyson-technológia használata rengeteg előnnyel jár a hajápolásban. Gyönyörű, fényes és egészségesebb lesz hajkoronád, mert nem roncsolódik a forró levegő által. Próbáld ki te is ezt a luxus érzést és gyere el hozzám egy hajszárításra.

L'Oreal Steampod

A L’Oréal első, saját fejlesztésű hajszerkezet-újjáépítő kezelése

  • Újraépíti a haj keratinos szerkezetét
  • Beépülő proteinek segítségével
  • Visszaadja a haj erejét
  • Helyreállítja a haj természetes rugalmasságát és fényét
  • Lágyítja és kisimítja a haj külső rétegét és ragyogást ad a hajnak
  • Védi a hajat a külső káros hatásoktól és megtartja éltető tápanyagait és hidratáltságát
  • Az eredmény: gyönyörű selymes hajzuhatag
  • Steampod hajszerkezet újjáépítő krém és olaj használatával kifejezetten ápoljuk hajunkat simítás közben
  • 9000 Forintos hajvágás ára a Steampod kezelést tartalmazza :)
L'Oreal Steampod készülék

A L'Oreal forradalmi újítása

A LanzaTech-el és Totallal együttműködésben, egy forradalmi eljárásnak köszönhetően létrehozták a világ első olyan műanyag kozmetikai csomagolását, amelyet az ipar által kibocsátott szén-dioxid megkötésével és újrahasznosításával készítenek. Ezen technológiának köszönhetően teljesen megváltozhat a kozmetikai műanyag csomagolások környezeti lábnyoma.

A kezdeményezésről bővebben az alábbi linken olvashatsz: https://bit.ly/2GjjWwX

Forrás: L'Oreal Group Facebook

A L'Oréal és az Albéa megalkotta az első papíralapú kozmetikai tubust, amely innovációt hozhat a kozmetikai ipar számára.

Tudj meg többet: https://bit.ly/32Iw1C1

L'Oreal a jövőért: https://www.youtube.com/watch?v=Dq_fFzUqwSY

L'Oreal